Victor Ponta, despre PNL: „Va trimite în Parlament o "HAITĂ" uriașă de sicofanți, impostori, frustrați și scandalagii”

Publicat: 11 10. 2016, 16:04
foto:www.caleaeuropeana.ro

Fostul premier Victor Ponta, a lansat marți un atac la adresa PNL, într-o postare pe pagina sa de Facebook, anunțând că liberalii vor trimite în Parlament o „o haită uriașă de sicofanți, impostori, frustrați și scandalagii care în viața lor nu au construit nimic”.

În același mesaj, Ponta îl felicită pe Florin Chilian, care a refuzat să intre în politică, informează Știripesurse.

„Bravo, Florin – muzică trebuie să facă cei care au talent (și tu ești cu siguranță unul dintre aceștia)/ iar politică trebuie să facă cei care vor și știu să construiască proiecte publice! Asta că tot ne place să vorbim de profesionalism și competență!
Anul acesta vom vedea din păcate o mulțime de candidați siniștrii la PNL, USR, etc (sper și cred că nu la PSD deși văd că avem și noi unii ignoranții și caraghioșii noștri care fac propuneri "exotice" de care nu știm cum să scăpăm fără să ne facem prea tare de râs) /
PNL va trimite în Parlament o "haită" uriașă de sicofanti, impostori, frustrați și scandalagii care în viața lor nu au construit nimic și nu au condus alți doi oameni – genul de vecin care face scandal și e mereu nemulțumit, dar care are mereu restanțe la întreținere și pe care dacă îl pui Președinte la Asociația de Bloc fuge cu banii de încălzire!”, a scris Victor Ponta, marți, pe Facebook.