Victor Ponta, despre plecarea Aurei Vasile din PSD: „Cred că ne descurcăm, ne refacem”

Publicat: 19 12. 2011, 17:10

Președintele PSD, Victor Ponta, a comentat luni, decizia Aurei Vasile de a pleca din PSD, spunând că despre acest subiect ar trebui să întrebați Emil Boc și Roberta Anastase, „despre care Aura Vasile a avut numai lucru bune de spus”.

„Cred că ne descurcăm, ne refacem. Sunt convins că veți auzi de la domnul Boc și de la doamna Anastase numai lucruri bune despre doamna Aura Vasile, pentru că și doamna Aura avea numai lucruri bune de spus despre Boc și Anastase”, a declarat Ponta.

Întrebat dacă este posibil ca alți colegi din PSD să mai plece în perioada următoare, Ponta a răspuns afirmativ, precizând că cei care vor face acest lucru „nu-și mai găsesc locul” în PSD.

„Este posibil, cei care nu-și mai găsesc locul la noi, acum pleacă, beneficiază de generozitatea domnului Oprea”, a spus Ponta.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură „După 22 de ani, democraţia în pericol”, în care puterea Opoziția acuză Puterea că nu respectă democraţia prin intenţia de a comasa alegerile locale cu cele parlamentare, președintele PSD a spus că singurul lucru pe care îl încearcă este să explice poporului că cei de la Putere vor de fapt să fraudeze alegerile.

„Important este să explicăm oamenilor de ce fac ceea ce fac și de ce vor să comaseze alegerile în noiembrie: să le fraudeze și să nu ajungă prea repede la judecata oamenilor”, a mai spus Ponta.

Deputatul PSD Aura Vasile a demisionat luni din PSD și urmează să se alăture UNPR. Demisia acesteia a fost deja depusă în Parlament.

Vezi AICI ce a declarat Aura Vasile despre plecarea sa din PSD.

Ponta, despre plecarea Aurei Vasile la UNPR: Cred că ne descurcăm

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />