Victor Ponta: Comitetul Executiv al PSD se va reuni la sfârșitul lunii noiembrie. Nu poate fi convocat de oricine

Victor Ponta: Comitetul Executiv al PSD se va reuni la sfârșitul lunii noiembrie. Nu poate fi convocat de oricine
Foto: exclusivenews.ro

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi că o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului este programată pentru sfârșitul lunii noiembrie, precizând că forul nu se convoacă de către oricine, potrivit Mediafax. Acesta a mai spus că obiectivele principale al comitetului sunt alegerile de anul viitor şi stabilirea candidaţilor.

Statutul PSD este foarte clar: CEX poate fi convocat de preşedinte, de Biroul Permanent sau la solicitarea a jumătate dintre liderii de filiale. Nu se convoacă de oricine. Obiectivul central al CEX de la sfârşitul lunii este pregătirea pentru alegerile de anul viitor şi stabilirea candidaţilor, pentru că există o adresă a secretarilor generali pentru ca până pe 20 noiembrie USL să aibă stabiliţi toţi candidaţii la consiliile judeţene şi primării„, a precizat Ponta.

Mircea Geoană a cerut miercuri într-o scrisoare deschisă, convocarea unui Comitet Executiv Naţional al PSD., în care să se clarifice situaţia acestuia creată în urma deciziei de luni a conducerii PSD referitoare la înlocuirea sa din funcţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`