Victor Ponta, atac la adresa Alinei Gorghiu: Liviu Dragnea va fi un președinte legitim, mult mai legitim decât să pună Iohannis o șefă la partidul de opoziție (VIDEO)

Publicat: 11 10. 2015, 18:45
Foto: B1 TV

Premierul Victor s-a prezentat la urne pentru a alege viitorul președinte PSD, unde a declarat că indiferent de ceea ce partidul va face vor exista critici, precizând că în urma votului Liviu Dragnea va fi un președinte legitim.

„Eu cred că este foarte bine că PSD, pentru prima dată, să-și aleagă un președinte prin vot universal. Oricâte critici sunt, eu cred că va fi un președinte legitim, mult mai legitim decât să pună Iohannis o șefă la partidul de opoziție. La PSD nu merge chiar așa. Sunt membru PSD și voi fi întodeauna. Voi susține partidul și conducerea sa așa cum m-au susținut și ei pe mine”, a declarat Ponta.

Întrebat care este cea mai mare realizare a PSD și cea mai proastă decizie pe care partidul a luat-o, cele două fiind întrebări din chestionarul întocmit de formațiunea politică pentru consultarea cetățenilor, Ponta a spus că partidul are multe realizări, însă cea mai importantă este TVA-ul de 9% la alimente.

Referitor la cea mai proastă decizie, premierul și-a exprimat regretul în privința anumitor legi.

„Îmi pare rău că am schimbat niște legi că altfel în 2012 îl demiteam pe Băsescu, Crin era președinte și România arăta mult mai bine decât acum”, a spus premierul.

Victor Ponta, atac la adresa Alinei Gorghiu: Liviu Dragnea va fi un președinte legitim, mult mai legitim decât să pună Iohannis o șefă la partidul de opoziție