Victor Ponta: Alina Gorghiu m-a lăsat pe mine și l-a luat pe Ministrul Educației. Dacă asta înseamnă Opoziție, înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani

Publicat: 14 08. 2015, 15:16
Foto: newsint.ro

Premierul Victor Ponta i-a răspus, vineri, pe Facebook, copreședintelui PNL, Alina Gorghiu, după ce aceasta a scris, tot pe Facebook, că „Domnul ministru Câmpeanu ar trebui să cedeze portofoliul Educației dacă nu este capabil să țină în frâu o chestiune care ar trebui să funcționeze ca un ceas – procesul de admitere a elevilor la licee”.

În acest context, Ponta a scris că Alina Gorghiu are „idei foarte puține și fixe”, precizând că acum se ia de Ministerul Educației și că dacă asta înseamnă Opoziție, ” înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani”.

„E clar! Acum m-a lăsat pe mine și l-a luat pe Ministrul Educației! Dna. Gorghiu are idei foarte puține și foarte fixe. Dacă asta înseamnă Opoziție, înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani!”
, a scris Ponta pe site-ul de socializare.

Alina Gorghiu i-a cerut, vineri, demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, acuzând că neputința acestuia ar putea „marca o generație de elevi”.

„Domnul ministru Câmpeanu ar trebui să cedeze portofoliul Educației dacă nu este capabil să țină în frâu o chestiune care ar trebui să funcționeze ca un ceas – procesul de admitere a elevilor la licee – și dacă nu intenționează să promoveze meritocrația în educație. Neputința domniei sale riscă să marcheze o generație de elevi, să revolte și să nedreptățească tineri care au făcut eforturi pentru a fi admiși la un liceu bun. De altfel, când bătăliile interne și critica opoziției sunt principala ocupație a PSD, e de așteptat ca problemele care țin de guvernare să scape de sub control fără ca nimeni să observe”, a scris liderul PNL pe Facebook. (Detalii AICI)