Vicepreședintele PNL Norica Nicolai: Nu mi se pare normal ca UDMR să fie prezent la guvernare. E partidul care a boicotat referendumul

Publicat: 10 12. 2012, 12:52

Tot mai multe voci din PNL se opun unei alianțe USL-UDMR, deja anunțată de premierul Victor Ponta imediat după exit-poll-urile de duminică seara (Detalii AICI).

Vicepreședintele PNL Norica Nicolai a declarat că UDMR nu ar trebui să fie cooptat la guvernare. “Nu mi se pare normal ca UDMR-ul să fie prezent la guvernare”, a declarat ea, citată de Mediafax.

În primul rând, UDMR este cel care a girat măsurile impopulare, pe care USL constant le-a criticat, cele ale PDL. Au fost împreună în Guvern şi în momentul în care şi-a asumat aceste măsuri cu toată critica care a existat împotriva lor atunci să-şi asume şi efectele guvernării. Este partidul care a boicotat referendumul„, a mai spus Norica Nicolai.

Anterior, ministrul Culturii, Puiu Hașotti, s-a pronunțat clar împotriva unei alianțe cu UDMR (Detalii AICI), aceeași atitudine fiind susținută și de președintele PNL, Crin Antonescu (Detalii AICI).