Vaslui: O femeie a fost luată cu ambulanța în urma unui conflict cu un profesor căruia i-a cerut explicații pentru notele fiului său

Vaslui: O femeie a fost luată cu ambulanța în urma unui conflict cu un profesor căruia i-a cerut explicații pentru notele fiului său

O femeie din localitatea vasluiană Deleni a suferit o criză de isterie în urma unui conflict cu un profesor. Femeia voia să ceară explicații pentru notele fiului său și se pare că bărbatul a lovit-o cu piciorul.
Din primele cercetări se pare că femeia a fost agresată de către profesorul de fizică şi chimie al şcolii din Deleni, Claudiu Tănase, după ce aceasta i-ar fi reproşat că i-a pus note mici fiului său.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar la un moment dat profesorul a lovit-o cu piciorul pe femeie, aceasta căzând pe scara de acces în şcoală.

În urmă cu aproximativ jumătate de oră am primit o solicitare de la școala din Deleni. Ne-a apelat o doamnă profesor care ne-a spus că în clasă ar fi un conflict între un profesor, o mamă și câțiva copii. Se pare că mama ar fi fost inconștientă la momentul în care am fost apelați”, a declarat Dan Ungureanu, director medical ISJ Vaslui.

Echipajul ambulanței care s-a deplasat la fața locului a găsit-o pe femeie conștientă. Femeia a fost luată cu ambulanța și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
„În urma căzăturii femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată o ambulanţă. După acordarea primului ajutor femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. În acest caz a fost declanşată o anchetă în urma cărei se va stabili în ce măsură este vinovat profesorul implicat în acest conflict”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

Profesorul acuzat şi-a susţinut nevinovăţia în faţa poliţiştilor, el spunând că a lovit-o pe femeie cu piciorul în momentul în care a încercat să se apere de atacurile acesteia.

Profesorul a mai fost implicat şi în alte scandaluri la şcoala Deleni. În urmă cu doi ani, acesta a lovit un elev, pe numele său fiind întocmit atunci un dosar penal pentru purtare abuzivă. Un alt conflict a avut loc în urmă cu o lună, profesorul având atunci o dispută cu fostul director al unităţii de învăţământ.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)