Vasile Dîncu (PSD), despre certurile din coaliție: „Suntem în politică, nu suntem la mănăstire” / „Coaliția va merge până în decembrie, când vom vedea dacă mai putem continua” (VIDEO)

Vasile Dîncu (PSD), despre certurile din coaliție: Suntem în politică, nu suntem la mănăstire / Coaliția va merge până în decembrie, când vom vedea dacă mai putem continua (VIDEO)
Foto: Facebook @ Vasile Dîncu

Europarlamentarul PSD Vasile Dîncu a precizat într-o intervenție pentru B1 TV că disputele din coaliția de guvernare nu sunt atacuri, ci doar schimburi amicale de idei:

“Nu este vorba de atacuri, pur și simplu este dialog politic. Noi suntem în politică, nu suntem la mănăstire. Sunt situații pe care trebuie să le comentăm. Eu cred că coaliția de guvernare funcționează bine. Sigur, Guvernul funcționează. La noi, dacă premierul face o observație, chiar fină, despre activitatea unui ministru, lumea se inflamează spunând că este un atac la partid. Să nu uităm, noi am avut o înțelegere, i-am sprijinit pe colegii liberali în alegerile locale când am făcut liste comune, să mergem mai departe, aveam un proiect mai pe termen lung, legat de alegeri în septembrie, un candidat comun, ei au rupt această convenție. Merge convenția de guvernare, ca proiect politic de viitor mai vedem mai departe. Pur și simplu sunt schimburi amicale, nu atacuri”, a declarat Vasile Dîncu.

Acesta a precizat că PSD și PNL vor continua coaliția de guvernare până în decembrie, urmând ca în viitor să se vadă în ce condiții va mai exista o înțelegere între cele două partide:

“Noi ne-am obișnuit cu atacurile liberalilor de-a lungul timpului și nici nu ne deranjează pentru că înțelegem logica polemicii politice. Tot timpul au spus că sunt în coaliție cu noi ca fiind o coaliție contra naturii, este jignitor să ți se spună asta. Că este o căsătorie de coveniență. Noi nu am spus niciodată asta. Noi în general, respectăm ce am stabilit și mergem mai departe. Cred că această coaliție de guvernare va merge liniștit până în decembrie, când vom vedea dacă mai putem continua sau în ce condiții vom putea să continuăm. Nu cred că avem mari probleme în acest moment. Vedem și noi că sunt liberali care critică Guvernul fără să vadă că în posturile criticate de ei se află miniștri liberali, ceea ce Marcel Ciolacu a fost destul de elegant și nu a criticat miniștri din propriul său Guvern”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`