Vasile Dîncu: Marcel Ciolacu este foarte blând cu miniștrii, din când în când îi atenționează, ar putea să fie chiar mai dur, dar cu siguranță că s-ar putea să vedem în această toamnă și remanieri (VIDEO)

Vasile Dîncu: Marcel Ciolacu este foarte blând cu miniștrii, din când în când îi atenționează, ar putea să fie chiar mai dur, dar cu siguranță că s-ar putea să vedem în această toamnă și remanieri (VIDEO)
Foto: Guvernul României / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu este foarte blând cu miniștrii, din când în când îi atenționează, ar putea să fie chiar mai dur, dar cu siguranță că s-ar putea să vedem în această toamnă și remanieri, a declarat senatorul Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vlădescu.

Vasile Dîncu, pe B1 TV, despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale

„Decizia de a intra într-o campanie electorală nu este una numai personală, este și una de grup, dar în același timp trebuie să răspundă unei logici comunicaționale, unei logici strategice. Când îți lansezi candidatura, trebuie să știi ce vei face în continuare, cât timp mai este, când vei atinge vârful de notorietate și de comunicare. Adică sunt niște lucruri care țin până la urmă de tehnica unei campanii electorale”, a declarat Vasile Dîncu.

„E adevărat, Marcel Ciolacu a spus un lucru foarte important și care este adevărat, partidul îi oferă această oportunitate, decizia însă evident că trebuie să fie una personală. Noi am declanșat o procedură până la congresul din 24 august, în care vom stabili candidatul nostru. Există o perioadă de reflecție și dezbatere, inclusiv aceea de a testa partidul dacă nu există și alte candidaturi. Deocamdată nu s-au arătat alte candidaturi, dar a început această perioadă în Partidul Social Democrat. Cu siguranță că în 24 august vom spune clar cine este candidatul și care sunt liniile cele mai importante ale programului lui”, a adăugat președintele Consiliului Național al PSD.

„Sigur că în acest moment probabil că Marcel Ciolacu are o strategie foarte bine pusă la punct și va anunța la momentul potrivit dacă va candida sau dacă nu va candida și care este candidatul pe care noi îl susținem, dar asta o s-o discutăm într-un moment politic foarte bine definit, congresul nostru”, a mai declarat Vasile Dîncu.

Ce a spus despre eventuale remanieri guvernamentale

„De regulă, vara, în vacanță, se fac evaluări, este mai mult timp, și în septembrie se discută despre activitatea miniștrilor. Noi avem, și noi, și partenerii noștri liberali, cu siguranță că la începutul lui septembrie avem întâlniri cu grupurile parlamentare, cu Guvernul, în care se fac analize nu numai la activitatea parlamentară, dar și la activitatea Guvernului, se fac programul legislativ și programul executiv pentru toamnă (…). Este foarte blând cu miniștrii, din când în când îi atenționează, ar putea să fie chiar mai dur, dar cu siguranță că s-ar putea să vedem în această toamnă și remanieri”, a continuat Vasile Dîncu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei