Vasile Dîncu, despre Alianța PSD-PNL: E legată de proiectul nostru european. Proiectul nostru este pe termen mai lung. Am gândit, inclusiv, să facem în decembrie liste comune. Nu știm dacă vom ajunge acolo (VIDEO)

Publicat: 07 06. 2024, 19:54
Actualizat: 07 06. 2024, 19:56
Foto: Guvernul României / Facebook

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a vorbit, vineri, în emisiunea Bună, România, pe B1 TV, despre Alianța PSD-PNL.

„Proiectul nostru este pe termen mai lung, am gândit, inclusiv, să facem în decembrie liste comune”

Vasile Dîncu a precizat că Alianța PSD-PNL e legată de proiectul european pe care îl au împreună. De asemenea, Dîncu a mai spus că acest proiect este gândit pe termen mai lung și s-au gândit, inclusiv, să facă liste comune și în luna decembrie, când vor avea loc alegerile parlamentare.

“Vom vedea ce se va întâmpla la urne. Oamenii vor hotarî. Alianța dintre Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat este, deocamdată, o alianță legată de proiectul nostru european, pentru că de multă vreme oamenii cer o singură voce la Bruxelles și cred că acesta este un imperativ corect, dincolo de diferențe ideologice și pentru că trebuie la Bruxelles, până la urmă, o voce rațională, care să schimbe Europa pentru viitor.

Dar vom vedea ce va fi mai departe. Ambii președinți de partide au spus că după 10 vom hotărî ce vom face mai departe. Proiectul nostru este pe termen mai lung, am gândit, inclusiv, să facem în decembrie liste comune. Nu știm dacă vom ajunge acolo, dar, deocamdată, avem celași proiect, aceeași voce pentru Europa și nu cred că este greșit”.