Vasile Blaga: Vom vota clar pentru cererea Parchetului de a-l aresta pe Trășculescu

Publicat: 19 11. 2012, 20:53

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii ”Sub Semnul Întrebării”, de pe B1 TV, că deputații democrat liberali vor vota pentru arestarea deputatului Alin Trășculescu, în plenul Camerei Deputaților.

”Acum două săptămâni de zile votează Senatul, majoritar ei (nr. USL), împotriva unei decizii a Înaltei Curți. Nu am nimic cu actorul Diaconu, dar dacă ai greșit.. Și domnia sa trebuia să-și dea demisia. Rezolva pe jumătate problema. Am avut și noi cazul nefericit cu Trășculescu, dar am spus din primul moment că nu îl vom apăra. I-am cerut să meargă în instanță să îți dovedească nevinovăția. Să demisioneze el din Parlament, să nu ne mai pună în situația să votăm, căci vom vota clar pentru cererea Parchetului”, a explicat liderul PDL.

Comisia Juridică a dat, vineri, aviz favorabil pentru arestarea deputatului Alin Trășculescu. Era nevoie de acest aviz pentru continuarea cercetărilor în cazul deputatului. Avizul a fost dat cu 10 voturi pentru și un vot împotrivă.

Avizul Comisiei Juridice este unul consultativ, decizia finală urmând a fi luată de plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu este cercetat într-un dosar de trafic de influenţă şi luare de mită.

Vasile Blaga: Vom vota pentru arestarea lui Trășculescu

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: