Vasile Blaga: PNL nu va negocia cu nimeni funcții contra voturi pentru dărâmarea Guvernului Ponta

Vasile Blaga: PNL nu va negocia cu nimeni funcții contra voturi pentru dărâmarea Guvernului Ponta
Foto: evz.ro

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a afirmat, vineri, că partidul ”nu va negocia cu nimeni funcții contra voturi pentru dărâmarea Guvernului Ponta”, relatează Mediafax.

Totodată, el a anunțat că va depune moţiune de cenzură în această sesiune şi dacă nu reuşeşte să aibă o majoritate „nu este nicio crimă”.

„Noi vom depune o moţiune de cenzură, este până la urmă dreptul şi obligaţia opoziţiei de a sancţiona puterea. Sperăm că atunci când vom depune moţiunea de cenzură să avem şi majoritate în Parlament”, a spus Blaga.

„Dacă nu reuşim, nu este nicio crimă, dar o moţiune de cenzură împotriva proastei guvernări Ponta pe care o vedeţi în fiecare zi, sigur că va fi depusă, nu vă pot spune momentul. Cred că este obligaţia opoziţiei să sancţioneze puterea în orice stat democratic”, a precizat copreședintele PNL.

Potrivit lui Blaga, PNL este în faza elaborării programului de guvernare, termenul fiind 28 februarie, când şefii de comisii de specialitate şi Cătălin Predoiu vor trimite organizaţiilor, pentru o primă dezbatere în interiorul partidului, acest program.

Blaga a menţionat faptul că programul de guvernare va fi în acord total cu programul preşedintelui Iohannis, „România lucrului bine făcut”.

„Nu vom negocia cu nimeni funcţii contra voturi pentru dărâmarea Guvernului Ponta”, a subliniat Blaga.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`