Vasile Blaga: PDL nu îl mai susține pe Alin Trășculescu. Dacă va fi arestat, va fi exclus din partid

Publicat: 12 11. 2012, 13:16

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a anunțat luni că deputatul Alin Trăşculescu nu mai este la conducerea PDL Vrancea, precizând că formaţiunea pe care o conduce nu îl mai susţine în Parlament.

De asemenea, Blaga a menționat că dacă Alin Trăşculescu va fi arestat, va fi exclus din partid.

„Începând de astăzi, organizația PDL Vrancea va avea o conducere interimară. O să numesc un președinte interimar după ce mă consult cu BP Vrancea. Listele electorale sunt deja definitive, ele nu mai pot fi mdofiicate, dar PDL și ARD încetează susținerea poltiică pentru deputatul Trășculescu. Am dat dispoziție președintelui Mircea Toader ca parlamentarii să fie prezenți și să voteze și în Comisia juridciă și în plen solicitarea, dacă va exista a procurorului general, de ridicare a imunității lui Alin Trășculescu”, a declarat Vasile Blaga.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu este cercetat într-un dosar de trafic de influenţă şi luare de mită. El a fost eliberat luni din arestul poliţiei Capitalei, dar procurorii DNA i-au dat interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile.

Situaţia sa este  discutată luni de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, dar şi de Comisia Juridică. Parlamentarii trebuie să-şi dea acordul cu privire la ridicarea imunităţii lui Trăşculescu pentru ca procurorii să poată cere arestarea preventivă.

Vasile Blaga: Alin Trășculescu nu mai este la conducerea PDL Vrancea

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: