Vasile Blaga: Atacurile USL asupra statului român, criticate în Europa. Guvernul a confiscat alegătorii

Publicat: 04 07. 2012, 19:42

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că Guvernul USL continuă atacurile asupra statului român, mod de acțiune criticat de politicienii din întreaga Europă.

Planul USL de atac și blocare a tuturor instituțiilor statului a fost încununat de intenția de suspendare a președintelui. Guvernul USL a continuat tirul asupra instituțiilor fundamentale ale statului, au adoptat o OUG care scoate din joc CCR. Restrângerea atribuțiilor CCR a fost amendată de foarte mulți oameni politici din toată Europa„, a spus Blaga.

Acesta a mai arătat că deciziile ilegale luate de Guvern în ultima vreme tind să destabilizeze moneda națională, care a atins un nou minim istoric.

Guvernul USL a împins România în plină fărădelege. Imediat după deciziile ilegale lansate în ultimele zile de USL, leul a atins un minim istoric. Românii plătesc din buzunarele lor setea de putere a USL„, spus președintele PDL.

Blaga a încheiat arătând că deși USL a confiscat mai tot, o singură forță nu le este la îndemână și anume alegătorii.

USL a uitat că nu poate confisca instituția supremă din această țară, alegătorii. USL uită că voturile românilor sunt o forță reală„, a încheiat Vasile Blaga.

Vasile Blaga: USL duce România în fărădelege

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />