Vasile Blaga: ARD își va atinge obiectivul, obținerea a 20% dintre mandatele de parlamentari

Vasile Blaga: ARD își va atinge obiectivul, obținerea a 20% dintre mandatele de parlamentari

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, după ce televiziunile au publicat exit-poll-urile de la alegerile parlamentare, că este convins de faptul că ARD își va atinge obiectivul, anume obținerea a 20% dintre mandatele de parlamentari.

Totodată, acesta a afirmat că viitorii senatori și deputați ai ARD vor apăra statul de drept și vor milita pentru o justiție independetă și pentru o Românie europeană.

Rog reprezentanții noștri să verifice fiecare vot fiindcă sunt convins că ne vom atinge obiectivul, 20% din mandatele pentru viitorul Parlament. Senatorii și deputații ARD vor apăra statul de drept, vor milita pentru o justiție independentă și pentru o Românie europeană„, a spus Blaga.

Președintele PDL a ținut să mulțumească tuturor celor care au ieșit din casă pentru a vota, în ciuda condițiilor meteorologice, „dând dovadă de un civism deosebit”.

Mihail Neamțu, liderul Noua Republică, a afirmat că reconstrucția dreptei politice începe odată cu rezultatul acestor alegeri și că există speranță în România.

Credem că reconstrucția dreptei începe astăzi. Credem că lupta pentru statul de drept va continua. Așteptăm rezultatele finale, avem un mesaj pentru roâanii din diaspora: există speranță, ARD are viitor„, a declarat Neamțu.

Vezi AICI rezultatele exit-poll-urilor comandate de televiziuni pentru alegerile parlamentare.

Blaga: ARD își va atinge obiectivul la alegeri

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei