Vanghelie: Victor Ponta a căutat toate formulele de a-l jigni pe Klaus Iohannis și astăzi e în stare să se facă preș

Publicat: 17 01. 2015, 10:53
Foto: ziaruldeiasi.ro

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a vorbit, vineri seară despre actualitatea politică din România. Pe lângă atacurile la adresa partidului din care a fost exclus, PSD, Marian Vanghelie a comentat și prestația președintelui Klaus Iohannis.

Vanghelie a spus că se uită la Klaus Iohannis cu respect, pentru că orice om care a câștigat niște alegeri merită respectat.

„Mă uit la el cu respect. Pe orice om când câștigă alegerile îl respecți. Îl văd că vrea să caute soluții, este nou venit în politica mare, vine de la Sibiu, ca primar. Nu e ușor”, a spus Marian Vanghelie pentru Digi24

Vanghelie nu a ratat ocazia de a lansa un nou atac la premierul Victor Ponta, despre care spune că l-a jignit pe Iohannis în campanie, iar acum „e în stare să se facă preș” în fața sa.

„Pe Victor Ponta nu l-am agreat pentru că sunt un om foarte pragmatic și rar am vazut calități la el. Uitați-vă un pic la Ponta din timpul campaniei, a vrut să-l umilească, a căutat toate formulele pentru a-l jigni (pe Iohannis, n.red.), și azi e în stare să se facă preș în fața lui”, a declarat primarul Sectorului 5 al Capitalei.