Valeriu Zgonea, la Congresul PSD: Cetățenii nu sunt interesați de cine e șef la DNA

Publicat: 19 04. 2013, 19:38

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a spus, vineri, la Congresul PSD, că pe cetățeni nu-i interesează cine este instalat în fruntea DNA și că partidul nu trebuie să se lase distras de scandaluri, arată Mediafax.

„Prioritatea noastră este guvernarea, păstrarea locurilor de muncă, venituri decente. Pe cetăţeni nu-i interesează pe cine punem şef la DNA, ministru al Justiţiei. Toate aceste scandaluri nu interesează pe nimeni, pe ei îi interesează dacă au bani pentru întreţinere, şcoli bune pentru copiii lor, spitale curate. Nu trebuie să lăsăm scandalurile să ne distragă de la ce avem de făcut”, a afirmat Zgonea.

Social democraţii s-au reunit vineri în prima zi a Congresului PSD, la care se va decide noul preşedinte al partidului, dar şi preşedintele executiv şi cel de onoare. Miza pentru aceste funcţii nu este prea mare, potrivit analiştilor politici, asta având în vedere că, cel mai probabil, Ponta îşi va revendica din nou şefia formaţiunii, iar Liviu Dragnea va fi ales preşedinte executiv. La această oră are loc faza pe ateliere, la Parlament. (Detalii AICI)