Ambasadorul Rusiei, vizită la fabrica de mobilă Simex. ”Fiecare al 3-lea copil născut în Rusia a fost ‘conceput’ într-un pat pe care scrie ‘Made în România”’ (VIDEO)

Ambasadorul Rusiei, vizită la fabrica de mobilă Simex. ''Fiecare al 3-lea copil născut în Rusia a fost 'conceput' într-un pat pe care scrie 'Made în România''' (VIDEO)
Foto: Ambasada Rusiei în România - Facebook

Ambasadorul Rusiei, Valeri Kuzmin, a vizitat fabrica de mobilă Simex din orașul sălăjean Șimleu Silvaniei.

Gabriel Lavrincic, directorul comercial al Simex SA, a declarat pentru Magazin Sălajean că, prin intermediul exportului masiv de mobilier, s-a ajuns la o relație strânsă între România și Rusia. La rândul său, președintele consiliului administrativ al Simex SA, Dumitru Blaga, i-a oferit ambasadorului în dar o sculptură realizată de Simex.

”În Rusia și spațiul ex-sovietic mobila românească este cotată, percepută și vândută ca fiind cea mai bună și elegantă mobilă din lume. Fără pic de glumă, acolo se spune că fiecare al 3-lea copil născut în Rusia (fostul URSS) a fost “conceput” într-un pat pe care scrie “Made în România”. Rușii încă recunosc calitatea și își doresc produsele românești”, a declarat Gabriel Lavrincic.

Sursă Video: Eduard Farcaș

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`