USR, PMP și FD lansează Dreapta Unită. Cătălin Drulă: E alianța care va înlătura regimul minciunii, sărăciei și nedreptății de la Putere, în 2024 (VIDEO)

Publicat: 18 12. 2023, 12:19
Actualizat: 18 12. 2023, 12:37

USR, PMP și FD lansează, luni, Dreapta Unită, o alianță anti-PSD-PNL în perspectiva alegerilor din 2024.

„Cele trei partide – FD, PMP și USR – formează alianța Dreapta Unită, e alianța care va înlătura acest regim al minciunii, al sărăciei și al nedreptății de la Putere, în 2024”, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

Drulă: PSD a ajuns la guvernare în urma fraudei masive făcută de Iohannis

„PSD-ismul a ajuns la putere printr-o fraudă, o fraudă colosală și nemaiîntâlnită al cărei autor e președintele actual, președintele pe final de mandat Klaus Werner Iohannis. El e cel care a dat gratuit voturile de dreapta în șacoșa PSD-ului pentru a ajunge la guvernare și a pune în practică aceleași apucături de 30 de ani: disprețul față de mediul de afaceri, antreprenori, liber profesioniști, oamenii care muncesc si alimentează cu taxele lor bugetul de stat, privilegii pentru speciali, o nouă nomenclatură la peste 30 de ani de la Revoluție la vârful statului român care-și face și desface pentru sine, minciuna ca mod de guvernare – e primul Guvern de după Revoluție care n-a făcut rectificare bugetară pentru a nu se vedea dimnensiunea dezastrului.

Acum se disuctă din nou în comisii despre un buget pe baze mincinoase, după cel adus anul trecut despre care noi, din Opozițiee, am spus de atunci că e un buget mincinos. E încă unul pe masă azi”, a declarat liderul USR.

Drulă: PNL și-a trădat electoratul

„România e dusă către familment, guvernată ca o covrigărie de Buzău unde se cumăpră facturi la coluțul străzii și se duc furnizorii cu vorba și se emit cecuri la ordin fără acoperire. Asta face Ciolacu cu PNL alături.

PNL are Ministerul Finanțelor și și-a trădat complet electoratul și a trădat misiunea și mesjaul pentru care au candidat”, a mai spus Cătălin Drulă.