USR-iștii merg singuri, fără aliați, în alegerile parlamentare. Lasconi: „Se pare că unii sunt mai interesați de locuri în Parlament și eu sunt mai interesată de ce vrem să facem pentru țară” (VIDEO)

USR-iștii merg singuri, fără aliați, în alegerile parlamentare. Lasconi: „Se pare că unii sunt mai interesați de locuri în Parlament și eu sunt mai interesată de ce vrem să facem pentru țară” (VIDEO)
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: Captură video - USR / Facebook

USR a anunțat, vineri, că va candida pe liste proprii, fără aliați, la alegerile parlamentare de la finele anului. Formațiunea a transmis că a avut discuții cu reprezentanții altor partide de dreapta, dar „pretențiile prezentate” au fost „nerezonabile”. Explicații au venit și de la președinta USR, Elena Lasconi, în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu pe B1 TV.

De ce candidează USR fără aliați la parlamentare. Explicațiile Elenei Lasconi

„De la PNL nu m-a mai contactat nimeni și eu nu m-apuc să dau telefoane și apoi să mă trezesc cu o știre în spațiul public că nu-și mai face loc în agendă nu știu cine pentru mine. Da, am decis lucrul acesta. Să știți că a fost o decizie foarte grea, pentru că am discutat și chiar îmi doream foarte mult să mergem împreună măcar pentru o alianță prezidențială, dar se pare că unii sunt mai interesați de locuri în Parlament și eu sunt mai interesată de ce vrem să facem pentru țară și de ce se întâmplă în Parlament”, a declarat Elena Lasconi.

Întrebată dacă cumva au cerut prea mult cei de la REPER, aceasta a răspuns: „Toată lumea a cerut mult, nu are sens acum să vorbesc despre negocieri. Cert e că aceasta e decizia cea mai înțeleaptă și să încercăm să ne strângem forțele. Deschidem ușile partidului pentru a face o campanie corectă, de bun simț, fără atacuri, fără mizerii cum românii au fost obișnuiți de atâta vreme”.

Lasconi: Eu voi face tot ce ține de mine ca România să nu continue zece ani în direcția dată de PSD

„Am stat cu toată lumea la masă, am venit cu propuneri rezonabile. Dar rezultatele nu au fost cele așteptate. Eu voi face tot ce ține de mine ca România să nu continue zece ani în direcția dată de PSD, adică în direcția corupției, a nepotismului, a combinațiilor și a guvernării pentru unii, în detrimentul tuturor. Candidăm prin forțele noastre proprii, determinați și curajoși. Candidăm sub sigla USR la prezidențiale și la parlamentare”, a mai declarat Elena Lasconi, vineri, potrivit unui comunicat USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`