USR îl cheamă pe Cătălin Predoiu (MAI) în Parlament, la Ora Guvernului. Cătălin Drulă: PNL a distrus Poliția Română în 1.404 zile

Publicat: 08 09. 2023, 13:36
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursă foto: Cătălin Drulă / Facebook

USR îl cheamă în Parlament, la Ora Guvernului, pe ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat președintele partidului din opoziție, deputatul Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă (USR): PNL a distrus Poliția Română în 1.404 zile

Liderul USR acuză PNL că „a distrus Poliția Română” în cei aproape patru ani de când deține portofoliul Afacerilor Interne.

„PNL a distrus Poliția Română în 1.404 zile. Da, PNL conduce Ministerul de Interne de aproape patru ani. Rezultatele? Poliția Română a ajuns în cea mai jalnică stare. Un polițist din Brașov a fost prins cu un kilogram de cocaină. La 2 Mai polițiștii au lăsat un tânăr drogat să plece pentru a ucide. Sunt doar două cazuri dintr-o serie interminabilă care a indignat România”, a scris Cătălin Drulă, vineri, pe Facebook.

El a anunțat că USR îl cheamă pe Cătălin Predoiu în Parlament, la Ora Guvernului.

„USR îl cheamă în Parlament, la Ora Guvernului, pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne. Îi poate aduce și pe Lucian Bode și Bogdan Despescu cu el. Să explice cu toții cum au distrus Poliția Română. Să spună de ce, timp de aproape patru ani, au uitat de reformă, dar au fost mai preocupați de pensiile speciale, de privilegiile unor securiști și de cumpărat BMW-uri de la apropiații lui Klaus Iohannis. Avem nevoie de o reformă reală a Poliției. Dar asta nu poate fi făcută cu Predoiu, Bode sau Despescu”, a mai declarat deputatul Cătălin Drulă, președintele USR.