USR confirmă că „Nicușor Dan încearcă să coalizeze o majoritate de dreapta” la București. Diana Stoica, despre cei din PNL: Dacă își vor da seama că e momentul să o termine cu „pesedismele”, sunt bineveniți (VIDEO)

USR confirmă că „Nicușor Dan încearcă să coalizeze o majoritate de dreapta” la București. Diana Stoica, despre cei din PNL: Dacă își vor da seama că e momentul să o termine cu „pesedismele”, sunt bineveniți (VIDEO)
Sursa foto: Diana Stoica / Facebook

Primarul Nicușor Dan încearcă să formeze o majoritate de dreapta în Consiliul General al Municipiului București, a confirmat deputata USR Diana Stoica, miercuri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Diana Stoica (USR), pe B1 TV: Nicușor Dan încearcă să coalizeze o majoritate de dreapta

Întrebată dacă se negociază cu PNL pentru formarea unei majorități în CGMB, deputata USR a spus: „În acest moment, Nicușor Dan încearcă să coalizeze o majoritate de dreapta, dar, după cum știm, PNL în această campanie de locale, care s-a încheiat acum câteva luni, l-a atacat constant pe Nicușor Dan și, în același timp, PNL este în continuare la guvernare de aproape trei ani cu PSD, deci nu văd cum ar putea PNL să facă parte dintr-o majoritate anti-PSD, dacă e să o luăm așa”.

„Dacă ei într-adevăr și-au dat seama că e momentul să lase deoparte aceste orgolii și aceste încercări de perdele de fum pe care le tot fac, că negociază ei cu dreapta, știți că spuneau că negociază și cu noi, și cu toate partidele de dreapta… Nu a existat nicio negociere. Încearcă și acum să se delimiteze într-o oarecare formă de PSD, dar e greu să faci lucrul ăsta și să fii credibil în momentul în care ești cu ei la guvernare de trei ani de zile”, a continuat Diana Stoica.

„Dacă își vor da seama că e momentul să o termine cu «pesedismele», să înceteze această colaborare cu PSD, bineînțeles că sunt bineveniți în majoritatea pentru bucureșteni. Nicușor Dan, care a fost votat de către aproape jumătate dintre votanții care au participat la aceste alegeri, are nevoie de o majoritate în Consiliul General pentru a face lucrurile pentru bucureșteni”, a adăugat ea.

Diana Stoica: O parte din majoritate este formată

„Nicușor Dan este cel care formează această majoritate la nivelul Consiliului General, bineînțeles că noi l-am susținut în campanie, împreună cu celelalte partide de dreapta, vă aduceți aminte că și noi am avut Alianța Dreapta Unită (USR + PMP + Forța Dreptei, n.r.), și REPER l-a susținut în campanie, deci o parte din majoritate este formată”, a explicat deputata USR Diana Stoica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`