USR București a lansat oficial campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare 2024

USR București a lansat oficial campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare 2024

Bucureşti, 13 septembrie – Astăzi, USR București a lansat oficial campania de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare 2024. Acest moment marchează începutul unei serii de inițiative și evenimente menite să contureze și să promoveze platforma electorală a partidului pentru viitoarele alegeri.

La eveniment au participat Elena Lasconi, președinta USR, Nicușor Dan, primarul Capitalei, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și coordonatorul de campanie USR București, Cristina Prună, purtător de cuvânt USR, Claudiu Năsui, vicepreședinte USR, Oana Țoiu, vicepreședinte USR, Cristian Ghinea, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, deputații USR Violeta Alexandru, Diana Buzoianu, Mihai Badea, senatorii USR Simona Spătaru și Ștefan Pălărie, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 1, Alexandru Dimitriu, liderul consilierilor locali USR Sector 5, Alin Stoica, preşedintele Filialei USR Sector 6.

În cadrul lansării, liderii USR București au prezentat prioritățile și obiectivele principale ale campaniei, subliniind angajamentul USR Bucureşti de a aduce schimbări semnificative în peisajul politic și de a răspunde nevoilor și așteptărilor cetățenilor. Printre temele-cheie discutate se numără reforma sistemului de sănătate, educația de calitate pentru toți și transparența în administrația publică.

,,Este o responsabilitate uriașă. Simt aceeași presiune ca în 2020, când oamenii mă priveau ca pe ultima lor speranță. Cred acest lucru din toată inima, dar pentru asta trebuie să luptăm. Cei în care am investit încrederea și candidează trebuie să câștige, au datoria să câștige. Eu am o singură echipă, echipa USR. Fiecare dintre noi a ieșit din zona sa de confort. În fața tuturor încercărilor de intimidare și a calomniilor, s-a lăsat cineva intimidat? Tremură cineva? Nu. Așadar, mergem înainte cu hotărâre’’, a declarat Elena Lasconi, preşedinta USR.

,,Vă așteaptă din nou câteva luni dificile, dar decisive pentru următorii patru ani și pentru viitorul țării și implicit al orașului nostru. USR București a fost partenerul meu timp de 4 ani, am fost parteneri în campania electorală și vom rămâne la fel și în următorul mandat. Pentru asta vă sunt recunoscător și vă mulțumesc’’, spune Nicușor Dan, primarul Capitalei.

,,Ganditi-va cât de mult au crescut mulți lideri din organizaţia noastră şi câţi oameni buni ni s-au alăturat în toți acești ani. În aproape toate domeniile politicilor publice din România, liderii USR sunt de aici, din București. Împreună, am făcut mereu în ultimii 8 ani diferenţa și acum, împreună, suntem mai buni, mai experimentați și mai hotărâţi să schimbăm lucrurile în bine. Bucureştiul nu este doar locul unde USR a început. Este și locul în care suntem cu doi pași înainte. Suntem o echipă performantă și am deplină încredere în acest lucru’’, a transmis Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti, care nu a putut să fie prezent la eveniment din cauza unei greve de pe aeroportul din Bruxelles.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a subliniat: ,,Alegătorii au încredere în noi și, cu fiecare pas și fiecare alegere, câștigăm puncte. Avem un primar performant, fondatorul USR, Nicușor Dan, în care avem toată încrederea și pe care îl susținem. Dorim să transferăm toată această încredere către candidata noastră, Elena Lasconi’’.

Material susținut de USR

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:06 - BMW a avut nevoie de doi ani pentru a descoperi o defecțiune de miliarde de euro la sistemul de frânare al mașinii
11:04 - Nicolae Ciucă: În această perioadă suntem extrem de atenți la cheltuielile publice, nu ne putem permite să risipim fondurile statului. Curtea de Conturi combate mentalitatea păguboasă de tipul „merge și așa” (VIDEO)
10:51 - Victor Negrescu, despre numirea Roxanei Mînzatu vicepreședinte al Comisiei Europene: „Premierul României a înregistrat un succes pentru că a negociat acest portofoliu” (VIDEO)
10:47 - Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții
10:40 - Klaus Iohannis: Suntem martorii unei redimensionări a polilor de putere / România nu poate pretinde un loc de frunte pe scena externă fără o administrare transparentă și eficientă a resurselor sale interne (VIDEO)
10:36 - Fitch, atenționare către țara noastră: Deficitul bugetar ridicat provoacă presiuni negative asupra ratingului României
10:29 - Ce pact a făcut Kate cu frații săi înainte de logodna regală. Relația dintre ei este foarte puternică
10:22 - „I-a distrus viața Simonei Halep!” / Acuzații grave lansate după lovitura anului în tenis
10:22 - Avocații americani implicați în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică au publicat fără scrupule date personale secrete ale sportivelor din România
10:21 - Un fost campion mondial și european a fost suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice: „Dumnezeu este numărul 1 pentru mine și asta nu se va schimba”