Şoc pe scena politică! USR s-a aliat cu PSD împotriva PMP. Eugen Tomac: Nici eu nu ştiu ce să mai înţeleg (FOTO)

Publicat: 23 09. 2018, 14:59

Trădare incredibilă în opoziţia din România! Deşi s-a remarcat în Parlament ca un partid care face opoziţie agresivă la PSD, în teritoriu USR a trădat şi s-a aliat cu PSD împotriva PMP.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a prezentat documente care arată cum USR s-a aliat cu PSD şi au cerut excluderea PMP din Biroul Electoral Județean Arad, constituit cu ocazia votului pentru referendumul pentru revizuirea Constituției.

„Nici nu mai știu ce sa înțeleg, dar, oficial, USR și PSD au cerut excluderea PMP din Biroul Electoral Județean Arad”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Acest scandal a venit după ce Guvernul a dat o ordonanţă de urgenţă privind legea electorală pe care PMP a anunţat, prin vocea lui Eugen Tomac, că o va ataca deoarece este ilegală. Prin hotărârea guvernului se elimină PMP din rândul partidelor care pot avea observatori în secţiile de votare, pe motiv că nu are grup parlamentar îm ambele Camere ale Parlamentului. Cu toate acestea, legea 208/2015, care definește un partid parlamentar ca având cel puțin un grup. (Detalii AICI)