USR acuză Guvernul PSD-PNL că pregătește noi taxe: „Nu sărăciți și mai mult românii care muncesc cinstit!”

USR acuză Guvernul PSD-PNL că pregătește noi taxe: „Nu sărăciți și mai mult românii care muncesc cinstit!”
Deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei. Sursa foto: Claudiu Năsui / Facebook

USR acuză Guvernul PSD-PNL că pregătește noi taxe care vor lovi și mai mult mediul de afaceri și puterea de cumpărare a românilor. În acest context, Uniunea face apel la premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, să renunțe la creșterile de taxe și să facă rost de bani la bugetul țării tăind din cheltuielile inutile ale statului.

USR: PSD și PNL au crescut taxele de fiecare dată când au spus că nu o vor face

USR acuză Guvernul că pregătește majorarea impozitului pe dividende la 10%, impozitarea altor forme de capital și eliminarea stimulentelor fiscale în construcții

„Măcar în al 12-lea ceas, Guvernul Ciolacu ar face bine să se oprească din a distruge și mai mult mediul de afaceri, să nu mai distrugă ce a mai rămas din microîntreprinderi și să renunțe la schemele de afaceri pe banii statului pentru mari corporații apropiate”, a declarat deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei.

USR mai amintește că PNL și PSD au crescut taxele de fiecare dată când au spus că nu o vor face. S-a întâmplat asta deja de trei ori în actuala guvernare.

Năsui: Minciunile lui Ciolacu le vor deconta tot românii

„Marcel Ciolacu minte cu trei lucruri. Atunci când spune că deficitul se face pentru investiții. Nimic mai fals. Investițiile reprezintă mai puțin de jumătate din deficit. A mai spus și că va reduce cheltuielile. Fals! A înființat noi agenții de stat, a crescut numărul de angajați la stat și continuă să facă noi scheme de afaceri pe banii statului. Și, nu în ultimul rând, a promis că nu va crește taxele și le-a crescut deja de trei ori și urmează să le crească în continuare, așa cum reiese din documentele de la Ministerul Finanțelor. Asta trebuie să înceteze, pentru că de decontat toate aceste minciuni le vor deconta tot românii”, a mai declarat Claudiu Năsui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`