USR a dat, oficial, startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Elena Lasconi a strâns semnături în Piața Operei din Timișoara

USR a dat, oficial, startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Elena Lasconi a strâns semnături în Piața Operei din Timișoara
Sursa foto: USR

Președinta USR, Elena Lasconi, a dat startul oficial al campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare în Piața Operei din Timișoara.

Campania de semnături se va desfășura până la începutul lunii octombrie. Pentru participarea la alegerile din acest an sunt necesare minimum 200.000 de semnături pentru alegerile prezidențiale și minimum 100.000 pentru cele parlamentare.

sursă foto: USR

„Am început strângerea de semnături pentru o Românie pentru toți, nu doar pentru unii! De acum înainte, haideți să schimbăm România în bine. Fiecare semnătură contează! Aliații mei în această confruntare sunt românii, pe sprijinul lor mă bazez pentru a transforma România într-o țară prosperă, de care să ne bucurăm cu toții.

Dar, ca istoria să se schimbe, pentru a avea un viitor așa cum ni-l dorim, este necesar ca fiecare dintre noi să se implice, inclusiv printr-o semnătură”, a declarat Elena Lasconi, președinta USR.

Echipele USR vor fi prezente în toate localitățile din țară pentru a strânge semnături. Cei care doresc să semneze pentru Elena Lasconi și USR o pot face și descărcând formularele de pe site-ul USR – https://usr.ro/.

După ce le completați, puteți trimite un mesaj pe Whatsapp, la numărul 0755910625, pentru a vă indica felul în care le puteți direcționa către cea mai apropiată filială a partidului.

USR intră în alegerile prezidențiale și parlamentare de anul acesta mai unit ca niciodată. USR este singura forță politică ce se opune PSD, iar aliații noștri sunt românii.

Material susținut de USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:16 - Cum ajută câinii care poartă rucsacuri la revigorarea unei păduri englezești
11:09 - Premierul Marcel Ciolacu se intalneste azi cu primarii din Capitala, pentru a discuta problema traficului / Nicușor Dan: „Sursa traficului nu sunt șantierele, ci dezvoltarea urbană total neordonată”
10:59 - Surse: Roxana Mînzatu ar urma să fie comisar european pentru Competențe și Educație, Locuri de muncă, Drepturi sociale și Demografie
10:50 - Un preot se uita pe telefon cum un hoț îi jefuia biserica. Ce pedeapsă a primit tâlharul
10:45 - Pentru că bărbatul care a comis o tentativă de asasinat asupra lui Trump a încercat de mai multe ori să lupte în Ucraina, țara este acum bănuită de implicare în posbilul atentat
10:42 - BBC a confundat România cu Bulgaria pe o hartă despre inundații. Val de reacții ironice: „Totul este România pentru BBC în estul Europei” (FOTO)
10:28 - Ursula von der Leyen urmează să anunţe componenţa viitoarei sale echipe
10:26 - Ce înseamnă starea de alertă instituită în Galați și Vaslui. Există un risc major de viituri pe râuri din Moldova
10:25 - Cluj: Daune de 10.000 de euro pentru un copil accidentat la grădiniță. „Există lege de pe vremea lui Cuza”
10:22 - Șeful CJ Galați: Acționează aproape 1.500 de militari, pompieri, polițiști, jandarmi / Scoaterea potmolului, cea mai mare problemă acum. Din anumite case nu se mai poate recupera nimic / 100 t alimente distribuite. Continuăm (VIDEO)