USL Cluj cere demisia lui Radu Bica din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Publicat: 06 11. 2011, 17:59
Foto: ziuadecj.ro

Reprezentanții USL Cluj au cerut, duminică, demisia lui Radu Bica din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj din cauza scandalului de corupție în care acesta este implicat, potrivit Mediafax.

USL Cluj îi cere lui Radu Bica demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, dată fiind ancheta în care este implicat. Indiferent de rezultatul anchetei, pata pe care cazul Bica o lasă asupra Consiliului Judeţean este una care nu ajută judeţul Cluj nici în relaţia cu potenţialii investitori, dar nici la nivel naţional„, se arată într-un comunicat al USL Cluj.

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, susține de asemenea nevoia demisiei lui Bica, acest gest fiind unul de respect față de instituția din care face parte.

Eu am condus CJ Cluj timp de patru ani şi ştiu ce înseamnă pentru cei care intră pentru prima dată în contact cu o instituţie publică, ceea ce se aude despre acel organism instituţional. Indiferent că este vorba despre posibili investitori sau despre simpli cetăţeni care i-au acordat votul de încredere lui Radu Bica în 2008, este normal ca vicepreşedintele să demonstreze respect faţă de Consiliul Judeţean Cluj, căruia oricum i-a adus deja prejudicii de imagine şi să demisioneze„, a spus Nicoară.

Radu Bica a fost arestat preventiv, pe 3 noiembrie, fiind acuzat de luare de mită. Mai mult, acesta a fost suspendat din PDL după acuzațiile de corupție.