Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru prieteni. 15 texte amuzante pe care să le trimiți celor dragi

Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru prieteni. 15 texte amuzante pe care să le trimiți celor dragi
FOTO: Pixabay.com

Un zâmbet sau chiar hohotele de râs sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți aduce în viața celor dragi. Trimite-le un text amuzant prietenilor tăi sau un sms de Crăciun care să le aduce fercirea, dar în același timp să fie amuzant, numai bun pentru gașca ta veselă.

Dacă ai pregătit deja cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubită, iată o serie de mesaje amuzante, pentru toți prietenii tăi:

Mesaje și sms-uri amuzante de Crăciun, potrivite pentur toți prietenii tăi

Fie că sărbătorile de iarnă să va aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

Ghirlande și decorațiuni peste tot. Miroase a cozonac și se aud colinde. E semn că vine Crăciunul. Sărbători cu bine să ai!

De acest Crăciun nu uită să numeri binecuvântările de care ai avut parte tot anul. Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru ce ai primit. Crăciun fericit și La mulți ani!

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casă, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.

Moșul să-ți aducă tot ce-ți doreșți. Casă să-ți fie pline de pace și bucurie. Iar Domnul să-ti dea binecuvântare și abundență! Crăciun fericit și La mulți ani!

Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazdă colindelor care ne readuc sfințenia de altă dată…

Tată Iubitor, ajută-ne că de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus, și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înțelepți; să închidem ușa sentimentelor de ura și să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

Magia sărbătorilor albe să vină la voi cu multe cântece calde și să va dea și mulți bani, că doar așa veți avea mai mulți ani, că doar de sărăcie, frică mi-e și mie, și Moșul să va iasă în cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, că de vine iar sărac, am să-i vin și eu de hac!

Credință face orice posibil, speranța ne da putere să continuăm, dragostea face că orice să fie frumos. De Crăciun, va urez să le aveți pe toate! Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!

Uite-un drum, e prin zăpezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopoței, iar te-ai mai mirat de ei! Este Moșul, cum să-ți spun, care vine în Ajun și aduce cadoase, la fetițe drăgălașe, dar și la câțiva baiati dacă sunt un pic isteți.

L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Farmecul zilelor de Crăciun să te insufleteasca și să-ți lumineze toată ființă! Bucură-te de adevărată semnificație a acestei sărbători alături de toți cei pe care îi iubești!

Anul care vine să îți aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a-ți împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ți le oferă și pe acel cineva care să te facă să zâmbești.

Fie că fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să va aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`