Unic în România: La alegerile dintr-o comună din Giurgiu, vicepreședinte PSD a ajuns, fără să știe, un membru PNL

Publicat: 25 06. 2015, 11:34
Foto: opiniapaunesti.ro

Politica românească e plină de surpize. Ce mai nouă “minune” vine de la aleșii din Giurgiu: un membru PNL a ajuns șef în PSD, fără să vrea și fără să știe.

Cum s-a întâmplat acest lucru este greu de deslușit.  La alegerile din comuna Ghimpați, Petrică Cenac, membru PNL, s-a trezit „ales” vicepreședinte al filialei PSD.

Omul și-a înaintat demisia imediat ce a aflat că trebuie să conducă ședințele social-democraților deși el este liberal. Cenac explică în cererea sa că nu a știut de alegerea sa pe listele PSD, scrie giurgiuveanul.ro.

„Nu am avut cunoştinţă ca eu să fiu ales vicepreşedinte PSD!”, a spus membrul PNL, explicând, în felul său, şi cum a ajuns în această poziţie: “am fost citat ca făcând parte din biroul nou înfiinţat politic cu funcţia de vicepreşedinte unde nu mi s-a părut ca fiind alegeri (…)”.

Şi mai interesantă este, însă, continuarea: „eu am fost anunţat de numitul Bădilă Ştefan pe care îl cunoşteam ca membru PNL, unde sunt membru, iar apartenenţa mea politică este PNL, unde sunt membru….”.

Aşadar, vicepereşedintele PSD Ghimpaţi este… membru PNL! (Era, ca să fim mai exacţi, pentru că în 23 iunie şi-a înaintat demisia din funcţia în care fusese “uns” la PSD). Şi, dacă e să dăm crezare spuselor sale, chiar şi preşedintele PSD Ghimpaţi este tot membru PNL.


Foto: giurgiuveanu.ro