Ungureanu: Candidatura lui Becali este un troc politic. În locul lui Antonescu, mi-ar fi rușine să mă uit la portretele Brătienilor

Publicat: 16 10. 2012, 15:04
Foto: bzi.ro

Președintele Forței Civice Mihai Răzvan Ungureanu consideră candidatura lui Gigi Becali la parlamentare un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu are margini, afirmând că în locul său i-ar fi ruşine să se uite la portretele Brătienilor.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că a fost surprins să afle despre candidatura lui Becali din partea PNL și este profund dezamăgit de decăderea etică în care se află conducerea Partidului Național Liberal, scrie Mediafax.

„Uitându-mă la declaraţiile altor membri proeminenţi ai conducerii PNL îmi dau seama, sunt îndreptăţit să trag concluzia că această candidatură este rezultatul unui troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu cunoaşte margini”, a declarat liderul Forței Civice.

Ungureanu a mai spus priveşte cu tristeţe la felul în care se alterează pe zi ce trece mecanismul, altă dată democratic, prin care conducerea PNL ia decizii.

„Îmi pare rău să constat – şi sunt convins că sunt mulţi membri onorabili ai PNL care gândesc ca mine – că acest mod de a face politică ilustrează decăderea etică în care se află conducerea PNL şi prezenţa improprie a lui Crin Antonescu în fruntea singurului partid istoric aflat azi la putere. În locul său, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor”, a mai spus Ungureanu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că Gigi Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, precizând că Becali va câștiga mandatul de parlamentar.