Un tir a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Un şofer care a intervenit pentru ajutor a fost rănit

Un tir a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Un şofer care a intervenit pentru ajutor a fost rănit
Foto: infoo.ro

Grav accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Un tir condus de un şofer turc a luat foc, iar un bărbat care oprise să-i dea o mână de ajutor şoferului a fost lovit în plin de un alt autoturism. Victima se află acum în stare gravă la spital.

Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cauzele accidentului care a blocat traficul pe A1 timp de câteva ore.

Accidentul s-a produs la kilometrul 100 al autostrăzii, pe sensul Bucureşti-Piteşti, unde un tir turcesc a lovit glisiera de pe mijlocul drumului după ce şoferul a adormit la volan. Ulterior, autovehiculul de tonaj greu a luat foc.

„Dupa impact, glisierele lovite au ajuns pe sensul Pitesti-Bucureşti, iar tirul a ajuns pe banda de urgenţă, cu remorca poziţionată pe carosabil. Văzând focul şi fumul care se propagau de la motorul tirului, şoferul altui autocamion, un român, a oprit pe celălalt sens de deplasare şi a participat la stingerea focului, dar în momentul în care a traversat înapoi spre maşina sa a fost lovit un autoturism. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar-şef Emilian Buican.
 

Tir în flăcări pe A1

Embed:
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`