Un primar din Dolj a lovit cu maşina un copil de trei ani. Victima, internată la spital, cu traumatism cranio-cerebral

Un primar din Dolj a lovit cu maşina un copil de trei ani. Victima, internată la spital, cu traumatism cranio-cerebral
Foto: Business 24

Un copil de doar trei ani a fost lovit, joi, cu maşina, de primarul localităţii Predeşti din judeţul Dolj şi se află acum internat la spital cu traumatism cranio-cerebral. Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, starea victimei este stabilă şi că aceasta trebuie să rămână în spital cel puţin 24 de ore, citează Mediafax.

„Copilul în vârstă de trei ani a fost adus la spital în jurul orei 11.30, având traumatism cranio-cerebral acut gradul I şi otoragie dreapta. El a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă, a fost investigat de medicul de gardă, de un neurochirurg şi de un medic ORL, stabilindu-se că este stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Primarul din Predeşti, Florin Şerban, a declarat că se afla la una dintre proprietăţile sale, învecinată cu grădiniţa, şi că nu l-a văzut pe copil în momentul în care a vrut să dea cu spatele, lovindu-l cu maşina.

El spune că băieţelul, în vârstă de 2 ani şi 11 luni, s-a lovit cu capul de asfalt. Primarul i-a anunţat pe părinţii acestuia şi au mers împreună la Spitalul Judeţean din Craiova.

Subinspectorul Florin Giura de la Poliţia Rutieră Craiova a declarat că primarului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi i-a fost reţinut permisul de conducere, cel puţin până la finalizarea anchetei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`