Un înalt oficial al Ungariei s-a afișat cu un autocolant la ureche la Băile Tușnad, în semn de susținere pentru Donald Trump

Publicat: 24 07. 2024, 17:15
Actualizat: 24 07. 2024, 17:16
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat pe 13 iulie 2024, la un eveniment de campanie din Butler, Pennsylvania. Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Carol Guzy

Zsolt Nemeth, președintele comisiei de externe din Parlamentul Ungariei, se numără printre oficialii prezenți la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, acolo unde s-a afișat cu un autocolant lipit de ureche pentru a-și exprima susținerea față de Donald Trump, potrivit Telex.hu.

Un oficial al Ungariei s-a afișat cu un autocolant la ureche la Băile Tușnad

Confruntarea trebuie condamnată, iar agresiunea și focurile de armă nu ajută, a declarat Zsolt Nemeht la Băile Tușnad, în timp ce avea un autocolant lipit pe ureche.

Pe 13 iulie, Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat în timp ce ținea un discurs electoral în Butler, Pennsylvania. Candidatul republicanilor la președinția SUA a scăpat doar cu o rană la ureche, iar la următoarele evenimente publice a apărut cu rana bandajată.

În perioada 16-18 iulie, la evenimentul în care republicanii l-au nominalizat formal pe Donald Trump pentru a-i reprezenta din nou în cursa pentru Casa Albă, mai mulți susținători de-ai fostului președinte au fost observați purtând un bandaj alb la urechea drept în semn de solidaritate cu politicianul lor favorit.

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială americană

Cursa prezidențială din Statele Unite a luat o nouă turnură, duminică, când președintele în exercițiu al Statelor Unite a anunțat că nu va mai participa la alegerile din 5 noiembrie. Joe Biden și-a exprimat susținerea pentru Kamala Harris, democrata care are acum cele mai mari șanse să reprezinte partidul în bătălia electorală.

„Trump are prima șansă – și motivul pentru care Biden rezista era că era o evidență acest fapt, pentru că Biden era un candidat care putea să vorbească pentru două categorii pentru care Harris va avea dificultăți. Este vorba de clasa mijlocie albă și este vorba de moderați. Deja republicanii, în atacurile împotriva Kamalei Harris, vorbesc despre liberalismul ei, despre californianismul ei – și toate aceste lucruri în speranța că vor reuși să obțină de la electorii indeciși cu orientări conservatoare nu neapărat un sprijin pentru Trump, dar mai degrabă o neprezență la vot, un absenteism care să îi protejeze candidatura lui Trump”, a declarat politologul Cristian Pîrvulescu, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru.