Un nou scandal la liceul „Bolintineanu”: Mama unui elev bolnav de ADHD, revoltată de şpăgile cerute de profesori (VIDEO)

Un nou scandal la liceul „Bolintineanu”: Mama unui elev bolnav de ADHD, revoltată de şpăgile cerute de profesori (VIDEO)

Nici nu s-a stins bine scandalul privind frauda la examenul de bacalaureat de la liceul ”Dimitrie Bolintineanu” din București, că un părinte revoltat susține că i s-a cerut suma de 400 de euro pentru ca ful său să meargă la școală.

Femeia a afirmat că mai multor părinți li s-a cerut această sumă și este supărată că fiul său, bolnav de ADHD, nu este tratat cum trebuie de către învățătoare.

Când se intră în școală se cere mită cel puțin 300 de euro. Copilul meu este traumatizat, refuza să mai meargă la școală. Pe lângă 800 de lei pentru rechizite, mi s-a cerut și 400 de euro. Fără șpagă nu intri aici”, a declarat părintele.

Învățătoarea le spunea tuturor copiilor să nu se joace cu copilul meu”, a afirmat femeia.

Cât despre directoarea  Vărzaru, acuzată de fraudă, părintele a precizat că niciodată nu i-a cerut bani personal, însă sa făcut-o prin intermediul învățătoarei.

Mi s-a promis că îl bagă pe copilul meu la școală. Și m-am trezit la jumătatea anului, după două luni că mi-a spus ”dacă nu ți-l retragi de la școală, ți-l las repetent”.  Eu fac sacrificii să dau 400 euro șapgă ca să îmi dea copilul afară. Sunt mulți părinți care dădeau șpagă”, a mai spus aceasta. 

Totodată, ea susține că a anunțat învățătoarea atunci când și-a înscris copilul la școală, că acesta suferă de ADHD.

Copilul meu are un ADHD și am anunțat la vremea respectivă învățătoarea. Aceasta mi-a spus că nu este competent pentru clasa ei și că îi face clasa de râs că are numai premianți. A vrut să îmi înapoieze banii în fața domnului Pacearcă. Și am zis nu. Am venit cu un avocat. Dânsa nu știa că este înregistrată. Am înregistrări pe telefon. Am înregistrat toată discuția”, a precizat mama elevului.

Luni, după prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, la liceul ”Dimitrie Bolintineanu” din Capitală poliția a făcut percheziții, existând suspiciuni de fraudă. În urma perchezițiilor s-a descoperit o sumă de 10.000 lei, dar și faptul că directoarea liceului intervenise la comisia de supraveghere pentru ca toți elevii să treacă cu bine de examen. (Detalii AICI)

Un nou scandal la liceul Dimitrie Bolintineanu

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`