Un milion de euro și o vizită în Israel pentru Liviu Dragnea! Foștii social-democrați răbufnesc, după exodul la PRU

Publicat: 31 08. 2016, 08:45
foto: bn24.ro

După ce mai mulți membri ai Partidului Social Democrat au decis să își schimbe culoarea politică și să plece la Partidul România Unită, se pare că au devenit mai curajoși în a dezvălui ce se întâmpla în spatele ușilor închise de la PSD.

Cristian Rizea, fostul șef al PSD sector 5, care a migrat recent la PRU, a lansat o serie de acuzații la adresa lui Daniel Florea, primarul aceluiași sector 5.

"Observ că după intrarea mea în Partidul România Unită , primarul sectorului 5 Daniel Florea a reacționat încercând să minimalizeze faptul că adevărații membri PSD din sectorul 5 au venit alături de mine ! Îi transmit acestui pseudopolitician să iasă public să spună câți bani i-a dat domnului Dragnea pentru a fi nominalizat că și candidat în locul meu ( prietenii știu …) , cum se lăuda în sediul din Kiseleff doamnelor care lucrează la secretariat înainte cu 1 luna de zile înainte că eu să am acele probleme , că EL va fi candidatul PSD la Primăria Sector 5 , avertizandu le discret că în cazul în care nu se va întâmplă așa , va face totul public!

Există în acest sens chiar o declarație publică a unui vechi membru PSD sector 5 domnul Gheorghe Avram care a amenințat că va dezvălui public acest lucru dacă nu va fi numit la ADP sector 5! ( înțeleg că va urmă această numire în zilele următoare, chiar dacă acolo a fost desemnat altcineva… )

Sau poate ne spune public domnul Daniel Florea cât a «costat» vizită în Israel de la începutul acestui an , unde l a însoțit pe domnul Dragnea cu toate că era singură persoană din delegație fără vreo funcție de conducere la nivelul central al PSD ?!Și când mă refer la «costuri», domnule Florea , nu mă refer doar la cele care au acoperit transportul și cazarea pentru perioadă respectivă ….( prietenii știu…) Așa că, parafrazând chiar o fostă colegă de a domnului Daniel Florea din Partidul Democrat : «Ciocul mic domnule Primar»", a scris Rizea pe Facebook.