Un lider PNL, exclus din partid după ce a bătut o femeie în plină stradă (FOTO)

Publicat: 17 06. 2016, 15:58

Un lider PNL a fost exclus din partid după ce a agresat fizic o femeie în plină stradă.

Cristian Cezar Constantinescu, îl acuză pe vicepreședintele PNL Bistrița Năsăud, Jenor Beudean, ca i-a agresat soția după un conflict în trafic. Liberalul a traversat pe roșu și era să o lovească pe femeie. Când aceasta a ripostat, politicianul a devenit foarte violent.

“Dupa ce a facut cativa pasi, un autoturism marca Toyota, cu numar de inmatriculare BN30WVW a venit in viteza, in ciuda culorii rosii a semaforului (pentru sofer). Evident ca sotia mea s-a speriat pentru ca putea fi accidentata si a lovit cu piciorul in masina respectiva. Soferul a injurat-o (nici nu ma asteptam la altceva) si fiecare si-a continuat drumul.

Sotia mea a traversat intr-un final, dupa momentul de spaima, si a continuat sa mearga in partea dreapta, pe Bulevardul Independentei. Cand a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelasi autoturism care trecuse pe culoarea rosie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, smecher!!!), soferul s-a dat jos si a lovit-o pe sotia mea peste fata, a bruscat-o, i-a rupt maieul si a agresat-o verbal. Sotia mi-a spus ca, textual, “s-a pisat pe ea durere si spaima” atunci cand bestia a lovit-o si nu a fost metafora. Ticalosul a continuat violent, a incercat sa o oblige pe sotia mea sa se urce in masina lui (chipurile pentru a merge la Politia locala – dar stii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte ganduri sau planuri avea ticalosul?), insa sotia mea s-a opus si a incercat sa sune Politia apeland numarul de urgenta 112.

Bestia ticaloasa de sofer, cand a vazut ca nu reuseste sa isi duca planul la bun sfarsit, si totodata ca existau martori care au privit impietriti la scenele la care am facut referire, s-a urcat in masina si a demarat in tromba.

Sotia mea a reusit sa cheme Politia, iar acestia au venit cam dupa jumatate de ora dupa producerea evenimentelor si dupa un al doilea apel catre ei”, a scris soțul femeii pe Facebook.

Citește AICI scrisoarea integrală a soțului femeii agresate

În urma publicării fotografiilor, copreședintele PNL a anuțat că Jenor Beudean a fost explus din PNL.

Bărbatul care a agresat o femeie în plină stradă, în Bistrița, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză și nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autoritățile să-și facă treaba și să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor”, a scris Gorghiu pe Facebook.

De asemenea, PNL Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat prin care se delimitează de faptele lui Jenor Beudean.

"Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violență asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut.

Mulțumim, pe această cale, persoanelor care au reclamat astfel de manifestări incompatibile cu o conduită morală și cetățenească.

Precizăm că domnul Jenor Beudean nu mai deține nicio funcție de conducere în cadrul PNL Bistrița-Năsăud din 15 aprilie 2016".