Un deputat PSD și-a trecut în CV participarea la nunți și botezuri

Un deputat PSD și-a trecut în CV participarea la nunți și botezuri

Studiile sau experienţa nu mai sunt de ajuns pentru un Curriculum Vitae complet. Mai nou, orice activitate poate fi trecută în CV.

O dovedeşte un deputat din Timişoara care şi-a adăugat până şi participarea la nunţi şi botezuri. Toate, spune demnitarul PSD, în calitate de „misiuni de serviciu” în care discută personal cu oamenii despre problemele lor.

Petru Andea, unul din veteranii PSD Timiş, se laudă în CV-ul său că munceşte din greu spunând prezent la cât mai multe nunţi, botezuri şi înmomântări. Asta pe lângă copleşitoarea activitate din Parlament, desigur.

Aşa că la cei 64 de ani ai săi, Andea a decis că cea mai bună metodă pentru a ţine legătura cu cei care l-au votat este să participe la petreceri şi pomeni. Activităţi pe care social democratul n-a ezitat să le treacă în CV drept misiuni de serviciu, menite să vină în ajutorul aleşilor săi.

Curriculum Vitae Petru Andea:

22 septembrie – Participare la o ceremonie religioasă de botezare a unui copil

18 august – Participare la ceremonie religioasă de căsătorie

Din CV-ul său nu lipsesc nici cinci rugi ale satelor, unde deputatul a participat la petreceri. Petru Andea este parlamentar din anul 2000 şi este membru al Comisiei pentru Învăţământ şi Sport din Camera Deputaţilor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`