Un angajat al ASSMB, condamnat pentru că i-a tăiat gâtul fostei iubite, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor. Răzvan Apostol a fost condamnat pentru tentativă de omor

Un angajat al ASSMB, condamnat pentru că i-a tăiat gâtul fostei iubite, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor. Răzvan Apostol a fost condamnat pentru tentativă de omor
Foto: pixabay.com

Consilierii generali USR-PLUS au continuat șantajul la adresa primarului Nicușor Dan și au refuzat să voteze bugetul municipal, ca formă de presiune pentru ca viceprimarul lor, Horia Tomescu, să primească atribuții depline pentru gestionarea spitalelor din subordinea ASSMB. Fără votul lor, bugetul a fost respins de Consiliul General, iar Capitala riscă să intre în incapacitate de plată.

Răzvan Marian Apostol ar fi unul dintre oamenii pe care viceprimarul Horia Tomescu i-ar vrea în consiliile de administrație ale spitalelor. El a fost șef serviciu în ASSMB, iar numele său este trecut pe lista celor ce susțin consilierii generali USR-PLUS, potrivit Gândul.ro.

Răzvan Marian Apostol, angajat al ASSMBcondamnat pentru că i-a tăiat gâtul fostei iubite, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor

Răzvan Marian Apostol are o condamnare pentru tentativă de omor. În iulie 2004, pe când avea 20 de ani, el și-a înjunghiat iubita de mai multe ori. El i-a tăiat gâtul tinerei chiar la intrarea în căminul Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din Capitală.

Contactat de gândul, el a refuzat să vorbească despre tentativa de omor din 2004. Întrebat dacă este cel despre care a relatat presa în 2004 că și-a înjunghiat iubita, Răzvan Mihai Apostol a răspuns: „Acum sunt un alt om”.

În 2004, după ce a încercat să își ucidă fosta iubită, Răzvan Mihai Apostol a fost arestat. El își atacase fosta prietena chiar când aceasta ieșea din căminul liceului cu profil agricol, unde fusese să își viziteze o amică.

Apostol a lovit-o cu cuțitul de mai multe ori, în gât și în spate. Jandarmii care păzeau căminul l-au imobilizat și au chemat ambulanța.

Victima a fost transportată la Spitalul Militar Central, în stare gravă, și a fost operată de urgență. La acea vreme, și ea avea tot 20 de ani, fiind studentă la Facultatea de Geografie, în anul I.

La câțiva ani de la ieșirea din închisoare, el a devenit șef serviciu la ASSMB

Răzvan Mihai Apostol și-a ispășit pedeapsa și a terminat studiile la o universitate particulară. Ulterior a fost șeful unei echipe de instalatori pentru o perioadă de doi ani. Mai apoi, a lucrat alți doi ani la o pizzerie și ca administrator al unei asociații de proprietari. Timp de cinci a fost angajatul unei firme care a obținut numeroase contracte de la primării și spitale.

În anul 2019, când era angajat la firma respectivă, Răzvan Mihai Apostol a ajuns la ASSMB, într-o funcție de conducere. A fost numit șef de serviciu. El ar fi în continuare angajat al instituției din subordinea Primăriei Capitalei, însă nu mai deține o funcție de conducere.

În 22 mai 2020, Apostol ocupa un post de șef serviciu. În această calitate, el depunea o declarație de avere în care a trecut trei terenuri intravilane și un apartament în Sectorul 6 – toate cumpărate cu un an înainte să ajungă șef la ASSMB.

Apostol are două autoturisme, un Audi și un Land Rover, din 2013 și 2014, iar în 2019 a vândut două mașini, cu 22.000 de euro și 7.000 de euro.

El are datorii de peste 310.000 de lei, credite pe care le-a luat de la trei bănci, în 2018.

Ca angajat al ASSMB, Apostol a avut în 2019 un salariu de 47.928 de lei. Tot în 2019 a obținut 16.068 de lei de la firma respectivă și 7.358 de lei ca administrator al unei asociații de proprietari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`