Ultimul mesaj al lui Dacian Cioloș înainte de alegeri: "Haideţi să ne asumăm toţi cu votul de mâine modul în care o să arate România în următorii patru ani" (VIDEO)

Publicat: 10 12. 2016, 19:33
foto: romania.tv

Dacian Cioloș s-a întors în orașul în care s-a născut, Zalău, din județul Sălaj, pentru a-și exercita dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare de duminică.

Premierul a transmis un mesaj tuturor românilor, chiar din curtea casei de Pericei, pentru a-i îndemna pe aceștia să se prezinte într-un număr cât mai mare la vot.

"Am venit acasă, așa cum ați făcut mulți dintre voi. Am venit acasă și, împreună cu ai mei, mâine mergem să votăm!", a scris Dacian Cioloș în descrierea filmării postate pe pagina lui de Facebook.

"Salutare tuturor de aici de acasă de la Pericei. Vă aştept duminică pe toţi la vot. Duminică e o zi pe care nu trebuie să o ratăm dacă vrem ca ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani să fie decis într-adevăr de noi şi nu doar de o minoritate. Haideţi să ne asumăm toţi cu votul de mâine modul în care o să arate România în următorii patru ani", a spus prim-ministrul României în video-ul publicat pe rețeaua socială.

"Am venit acasă, așa cum ați făcut mulți dintre voi. Am venit acasă și, împreună cu ai mei, mâine mergem să votăm!"