Uimitor: Un bărbat a fost filmat în timp ce făcea sex cu o bicicletă (FOTO)

Publicat: 24 06. 2013, 18:06
Polițiștii suedezi din Osterlund caută un bărbat care a fost filmat în timp ce făcea sex cu o bicicletă. El a fost prins în fapt după ce proprietarul bicicletei a instalat o cameră în afara casei sale,...

Polițiștii suedezi din Osterlund caută un bărbat care a fost filmat în timp ce făcea sex cu o bicicletă. El a fost prins în fapt după ce proprietarul bicicletei a instalat o cameră în afara casei sale, pentru a afla cine îi tot taie cauciucurile, relatează The Sun.

Imaginile arată cum suspectul, care poartă o jachetă cu glugă, călărește cauciucul roții din spate a bicicletei, după care îl înțeapă și se masturbează în timp ce se dezumflă.

„Nu sunt speriat de el, sunt doar nervos din cauza a tuturor înțepăturilor pe care a trebuit să le repar. Acest bărbat este probabil inofensiv și are doar o pasiune pentru biciclete”, a declarat cel care l-a filmat, Per Edstrom.

Poliția din Osterlund încearcîă să descopere dacă există o legătură între acest incident și altele similare, petrecute în zonă, în 2007. Atunci, un bărbat de 35 de ani a fost arestat după ce a tăiat cauciucurile a 20 de bicilete, înainte să ejaculeze pe șa.