UDMR și PSD se întâlnesc să discute modificarea Constituției și a legilor electorale

Publicat: 06 09. 2011, 08:49
Foto: evz.ro

Liderii UDMR se întâlnesc marți cu cei ai PSD pentru a discuta despre modificarea Constituției și a legilor electorale, informează Mediafax.

Potrivit liderului senatorului Uniunii, Fekete Andras Levente, întâlnirea va fi informală.

“Nu este vorba nicidecum despre un complot împotriva coaliției. Și noi suntem deschiși la orice dialog cu partidele politice democratice. Este vorba despre un dialog normal între parlamentari și parlamentari”, a declarat Fekete Levente.

De asemenea, liderul Uniunii, Kelemen Hunor, a spus pentru Evenimentul Zilei că nu vor exista discuții care să vizeze chestiuni ce privesc guvernarea și funcționarea coaliției de guvernământ.

“Coaliția, în acest moment, se bine, funcționează la parametri normali și avem planuri până la sfârșitul anului 2012. Noi nu am închis și nici n-ar fi corect să închidem ușa dialogului cu vreun partid politic. Indiferent dacă suntem în Opoziție sau suntem în arcul guvernamental, noi tot timpul am discutat și am purtat dialog cu toate forțele politice. Când eram în Opoziție și atunci noi am purtat un dialog cu cei care erau la guvernare, ultima dată, cu PDL, dar și cu PSD-ul, când erau în coaliție, în 2009. Deci, din acest punct de vedere, comportamentul nostru este consecvent și constant”, a declarat Hunor.