Țuțuianu demisionează! "La începerea sesiunii parlamentare voi renunța la funcția de…"

Țuțuianu demisionează! "La începerea sesiunii parlamentare voi renunța la funcția de..."

Opoziția îl acuză pe Adrian Țuțuianu de incompatibilitate, întrucât acesta ocupă atât funcția de ministru al Apărării cât și pe cea de secretar general al Biroul Permanent al Senatului.

Scandalul între PSD și PNL a pornit de la sesiunea parlamentară extraordinară, unde Țuțuianu și-a făcut apariția pentru a asigura cvorumul de ședință.

Liberalii sunt că în cazul acestuia există o incompatibilitate, dar ministrul neagă, afirmânc ă are acordul ANI pentru deținerea celor două funcții pe timpul vacanței parlamentare. De asemenea, tot el precizează că la toamnă va demisiona din funcția deținută la Senat.

”Eu am întrebat înainte, am fost mai prevăzător decât credeți dumneavoastră și am întrebat dacă există o incompatibilitate. Am avut în vedere această perioadă de vară, pentru că trebuia asigurată permanența și la Biroul Permanent al Senatului. Cei de la ANI mi-au spus că nu există incompatibilitate, dar evident că la începerea sesiunii parlamentare voi demisiona din funcția de seretar al Biroului Permanent al Senatului pentru că nu mă pot ocupa și de asta și de Ministerul Apărării Naționale”, a declarat Adrian Țuțuianu, potrivit stiripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`