Tudose îi învață pe români cum trebuie să protesteze

Publicat: 29 12. 2017, 22:37

În 2018 trebuie să fim toți uniți, iar dacă protestăm pe ceva, să o facem constructiv, nu protestând de dragul protestului, a declarat premierul Mihai Tudose, la RTV.

Întrebat ce mesaj are pentru români în 2018, atât pentru cei care susţin Guvernul, cât şi pentru cei care protestează, Tudose a spus că pentru unii protestele au devenit ”un mod de viaţă”, dar a apreciat că este ”în regulă”, informează Adevărul.

”Proteste vor fi întotdeauna. La unii protestul a ajuns să fie un mod de viaţă, dar este în regulă. În România, anul 2018 este unul special, este anul Centenarului României. Avem o sută de ani de România aşa cum o ştim noi astăzi. Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la marile lupte din Mărăşti şi Mărăşeşti. Oamenii şi toată clasa politică în acei ani şi-au dat mâna ca să facă ceva cu ţara asta, să o urnească din loc. La o sută de ani, eu cred că ar trebui să le urmăm exemplul şi să fim toţi uniţi, iar dacă protestăm pe ceva să o facem constructiv, nu protestând de dragul protestului”, a mai spus premierul.