Tudose îi cere DEMISIA lui Dragnea prin intermediul consilierului său: ”Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om?” (FOTO)

Publicat: 13 11. 2017, 15:25

UPDATE:GheorghePipereaa demisionat din funcția de consilier al premierului Mihai Tudose în aceeași zi în carea susținut că LiviuDragneaar trebui să-și dea demisia din cauza problemelor penale pe care le are. (Detalii AICI)

O nouă lovitură pentru Liviu Dragnea. După ce a fost pus sub urmărire penală de DNA într-un dosar de corupție, șeful PSD este contestat chiar din interiorul Guvernului.

Într-o postare pe Facebook, Gheorghe Piperea, consilierul premierului Tudose i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea ”pentru a putea să-și probeze nevinovăția”.

"Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat și i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-și probeze nevinovăția și, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumția de nevinovăție merita salvată chiar și în cazul politicienilor?

Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote că leul tocmai ce dădu colțul pe după 4,7. Iat Robor se duce hăt – dincolo de 2,2. Iar inflația mergea și ea în bălăriile unde fu invitată de profetul vieții de la bnr", a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Foto: piperea.ro