Tudose: „Ciucă, cel care recită – greu, da’ asta e – textele scrise de alții, deja caută ‘vinovați’ pentru eșec. Nicule, visul tău poate deveni realitate, dar tu nu dormi suficient de mult”

Tudose: „Ciucă, cel care recită - greu, da' asta e - textele scrise de alții, deja caută 'vinovați' pentru eșec. Nicule, visul tău poate deveni realitate, dar tu nu dormi suficient de mult”
Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Tudose, președintele Consiliului Național al PSD, l-a ironizat pe Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, după ce acesta a acuzat că există o înțelegere între PSD și AUR, astfel încât Marcel Ciolacu să ajungă cu George Simion în turul al doilea. Tudose a glumit că Ciucă se zbate să prindă măcar locul 5 în primul tur al prezidențialelor.

Tudose îl invită la somn pe Ciucă

„Pijamaua de camuflaj

Ciucă. Ciucă dezlănțuit. Ciucă cel care recită (greu da’ asta e) textele scrise de alții cu lista de oameni răi care nu-l lasă să intre în turul doi.

Ciucă cel care deja caută ,,vinovați” pentru eșec. Ba că niște oameni răi au făcut ceva la Curtea Constituțională și au eliminat un candidat…

Tot niște oameni răi, care nu mănâncă fasole teci la popotă, vor chipurile să dea voturi altui candidat ca să nu prindă el, Ciucă, un onorabil loc în primii cinci în primul tur!

Tot oamenii aceia răi sunt acum acuzați că fac jocurile ,,puterilor străine ostile” care vor să ne pape!

Am mai auzit asta în 1989 de la alt Nicu….

Și tot așa… spre ridicolul absolut…

Nicule, visul tău poate deveni realitate, dar tu nu dormi suficient de mult!

Așa că un sfat bun ar fi să te echipezi cu pijamaua de camuflaj și să efectuezi mult nani! Că poate vine și visul cu președinția…..”, a scris Mihai Tudose, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu: Politicieni iresponsabili inventează scenarii

Amintim că, marți, Nicolae Ciucă a acuzat PSD că are un plan de a da AUR „mai mult de 10-20 de voturi” în fiecare secție de votare, astfel încât George Simion să ajungă în turul 2 al prezidențialelor cu Marcel Ciolacu.

„Dorința de a intra cu George Simion în turul doi este și dorința Rusiei, pentru că intrarea lui Simion în turul doi înseamnă un AUR mai puternic”, a punctat apoi Ciucă.

Acuzația a fost respinsă, miercuri, chiar de Marcel Ciolacu: „Am văzut cu toții ieri anumiți politicieni disperați să își facă loc în turul 2 să inventeze scenarii iresponsabile despre cum Rusia va profita la alegerile prezidențiale din România. Vreau să fiu foarte clar, cât timp voi fi premier, nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral de la noi, dimpotrivă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`