Tudorel Toader va merge joi în Parlament, pentru a da explicaţii privind raportul GRECO. Ministrul ne dă toatele detaliile: Am primit invitația la orele 13:01, am răspuns la orele 17:07

Tudorel Toader va merge joi în Parlament, pentru a da explicaţii privind raportul GRECO. Ministrul ne dă toatele detaliile: Am primit invitația la orele 13:01, am răspuns la orele 17:07
Foto: Inquam Photos / George Calin

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că joi va participa în Parlament la „Ora Guvernului”, la invitaţia PNL, pentru a răspunde la întrebările cu privire la Raportul GRECO.

„Mâine, 3.05.2018, la orele 12.00, la invitaţia PNL, voi participa la ‘Ora Guvernului’ pentru a răspunde la întrebările referitoare la Raportul Greco! În acest sens, pe data de 25.04.2018, la orele 13.01, am primit invitaţia, confirmând participarea în aceeaşi zi, la orele 17.07!”, a scris, miercuri, Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a precizat, într-o declaraţie pentru Agerpres, că, până la momentul postării, nu a primit nicio adresă de replanificare a invitaţiei, reiterând faptul că va participa la dezbatere, conform programării.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat pe 11 aprilie că liberalii au decis să îl convoace pe Tudorel Toader la dezbaterea ‘Ora Guvernului’, la Senat, în contextul raportului GRECO.
Organizația anti-corupție a Consiliului Europei, GRECO, se declara profund îngrijorată de anumite aspecte ale Legii privind statutul judecătorilor şi al procurorilor, ale Legii privind organizarea sistemului judiciar şi ale Legii privind Consiliul Superior al Magistraturii adoptate recent de Parlamentul României, precum şi de proiectele de amendamente la legislaţia penală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”