Tudor Barbu neagă plecarea din PP-DD: Dacă aveam de gând să plec anunțam în Senat. Dan Diaconescu: Este un plan al lui Ponta, al ciocoilor

Publicat: 13 05. 2013, 17:18
Foto: gorj-domino.com

Senatorul PP-DD Tudor Barbu a negat că ar urma să părăsească partidul fondat de Dan Diaconescu, declarându-se șocat de informațiile furnizate de fostul prim-vicepreședinte PP-DD Radu Popa.

Acesta a precizat că dacă avea de gând să plece din partid ar fi anunțat de unul singur în Senat.

Sunt șocat de informația că plec din partid astăzi, este un neadevăr. Nu s-a pus niciodată problema să plec din partid. Radu Popa a făcut afirmații care m-au șocat. Niciodată nu s-a pus problema ca eu să fiu președintele partidului și nici că aș fi strâns parlamentari pentru a merge alături de Victor Ponta. Dacă aveam de gând să plec anunțam în Senat„, a spus Tudor Barbu.

Tudor Barbu infirmă plecarea sa din PP-DD

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed:

Dan Diaconescu a spus, în cadrul aceleiași declarații de presă, că tot acest „scandal” este un plan pus la cale de premierul Victor Ponta și de alți ciocoi.

Este un plan al lui Ponta și a altor ciocoi de a distruge adevărata Opoziție și șansele PP-DD de a ajunge la guvernare. Nu are Ponta bani și funcții să cumpere parlamentarii PP-DD care au niște caractere superbe. Fiecare în parte a fost amenințat să plece de lângă noi. Premierul Ponta a recunoscut mai devreme că ar vrea să distrugă PP-DD„, a spus Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu: Victor Ponta încearcă să distrugă PP-DD

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed:

Radu Popa, recent exclus din PP-DD, a afirmat, luni, că își va înainta demisia din Parlament, condiționând acest gest al său cu organizarea unui Congres în PPDD și cu trecerea la conducerea formațiunii a senatorului Tudor Barbu. (Detalii AICI)

Premierul Victor Ponta a reacționat la neliniștea din PP-DD, spunând că a discutat cu fostul prim-vicepreședinte al PPDD Radu Popa, adăugând că a vorbit cu mai mulți parlamentari PP-DD și că este dispus să colaboreze cu PP-DD. (Detalii AICI)