Traian Băsescu: PNL suferă din cauza mesajului ”USL trăiește”

Publicat: 08 05. 2014, 23:27
Foto: B1 TV

PNL suferă din cauza mesajului ”USL trăiește”, a declarat, joi seară, președintele Traian Băsescu, în cadrul emisiunii ”Sub semnul întrebării” de pe B1 TV.

”Interesant în acest sondaj este că Antonescu este peste partid. PNL suferă din cauza mesajului ”USL trăiește”. Ponta este primul în sondaje, dar nu mai are unde să crească. Victor Ponta s-a grăbit să dreneze liberalii. Liberarul roșu Călin Popescu Tăriceanu îi servește fărăr rușine. Aș spune că balta are pește, dar trebuie ca pescarii să fie inteligenți”, a spus președintele.

”În ceea ce privește o fuziune a dreptei încă funcționează ambițiile și sunt destule declarații ale liderilor pe fondul campaniei. Eu știu un om politic, pe Elena Udrea, care a mers la Vasile Blaga să vorbească despre o fuziune”, a afirmat el.

”Eu cred că există șanse să se unească dreapta, dar nu-i cereți unui lider de partid de dreapta să vă spună acest lucru. Doar Elena Udrea ar spune acest lucru. Elena Udrea este singurul politician care crește. Muncește enorm, se bate, nu știu ce va reuși să facă, dar vă spun cert că și ea și Tomac spun un singur lucru: cel mai bun să candideze”, a arătat Traian Băsescu.