Traian Băsescu: Nu voi spune dacă m-am văzut cu Klaus Iohannis. Nu vreau să creez un precedent

Publicat: 20 08. 2014, 20:42

Președintele Traian Băsescu a declarat miercuri seara, în emisiunea „Bună seara, România”, de pe B1 TV că dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la reședința este ridicolă, afirmând că nu dorește să spună nimic despre acest subiect.

„Este o dezbatere publică ridicolă nu pentru că se face o mare istorie dintr-o presupunere, pe care nu o să v-o spulber dintr-un motiv simplu. Nu vreau să creez un precedent, ca mâine să mă întrebe, „păi ne-ai spus cu Iohannis, spune-ne dacă a venit ăstălalt la tine. Este problema de credibilitate a lui Iohannis, să fie sau nu crezut”, a declarat președintele.

Acesta a mai spus că SPP-ul distruge evidențele după 24 de ore și nu va spune dacă Iohannis a fost la Vila Lac 3.

„Eu nu voi spune niciodată, nici SPP-ul nu va spune cine a intrat la președinte în casă. Evidențele se distrug după 24 de ore, asta e regula lor”, a mai spus Băsescu.

„Deși nu am să vă spun dacă a venit cineva la mine acasă, am să vă spun că întâlnirile cu Ponta, în care el face ca un pisicuț caraghios, sunt un deliciu și vă asigur că are tupeu maxim să facă un subiect din posibila vizită a lui Iohannis la mine acasă, bazat pe o poză care nu spune nimic”, a continuat președintele.

„Dacă voi mai produce înregistrări cu Victor Ponta,  îl veți constata penibil. nu voi mai publica înregistrări, dar dacă mă obligă prin atitudine publică o voi mai face. Este de o lipsă de caracter incredibilă. Vrea să-și obțină mandatul pe ură, ura împotriva lui Băsescu. I se va întoarce în cap ura pe care o sădește”, a mai spus Băsescu.

Băsescu: Nu voi spune dacă a fost Iohannis la mine acasă