Traian Băsescu: Nu o să tac. Voi reveni în viața publică

Publicat: 16 02. 2015, 22:05

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni seară, că va reveni în viața publică.

„Voi reveni în viața publică. Nu am aspirații să ajung premier, dar nu tac. O să revin prin declarații. Nu intru în PMP, rămân un partener. Avem o generație de tineri ratată, cea din care face
parte Șova, Ponta, Ridzi. Toți au zis să vină tinerii și au fost o dezamăgire. Mă uit la Tomac, unul dintre puținii care au rămas alături de mine ca de altfel și cei 5-6  parlamentari de la PMP. O să le fiu recunoscător și o să îi ajut cât pot”, a declarat fostul președinte, invitat la Televiziunea Română.

Totodată, fostul președinte a vorbit și despre cazul în care fratele său, Mircea Băsescu este implicat, afirmând că acum are „mai multă libertate pentru a îl ajuta”.

„ Când o să am acordul lui, o să spun public tot ce știu. Pentru că știu bine dosarul. N-am putut să fac nimic pentru el cât eram președinte, acum nu mai sunt, îmi iau un grad de libertate puțin mai mare”, a spus Băsescu,

Declarațiile fostului președinte vin în contextul declarațiilor din spațiul public privind viitorul politic al lui Traian Băsescu după încheierea celor două mandate de președinte, dar și legătura acestuia cu Partidul Mișcarea Populară.

Traian Băsescu și-a luat în primire biroul amenajat la sediul PMP, săptămâna trecută. (Detalii AICI)